ЗАМОВИТИ ПОСЛУГУ
Відмінно!
28.08.2020
Чудово!

Відмінно! Дуже приємний колектив. Замовляла миття вікон. Робота проведена професійно, без єдиного зауваження. Спасибі! Успіхів і процвітання Вашої фірмі! Обов’язково буду рекомендувати.

Навели ідеальну чистоту
28.08.2020
Чудово!

Навели ідеальну чистоту в квартирі після ремонту. Дуже дякую за відмінну роботу!

Прибирати квартиру сама
28.08.2020
Чудово!

Прибирати квартиру сама я не змогла в минулому році за станом здоров’я. Всі родичі живуть далеко. Прийшлося вибирати серед клінінгових компаній Львова. Свій вибір я зупинила на компанії Магнус. Дуже багато чула позитивних відгуків, як в інтернеті, так і серед населення міста. Не жалію, що саме ця компанія стала для мене вибором. Тепер тільки Магнус.

Замовляли прибирання приміщення після ремонту.
28.08.2020
Чудово!

Замовляли прибирання приміщення після ремонту. Не вірили до кінця, що його можна відмити. Результат був вражаючий. Співвідношення ціна-якість. Особливе дякую керівнику, за простоту спілкування, вміння зарадити в нестандартних ситуаціях, і за роботу на результат. Рекомендую, та звертатимуся сам!

Замовляв хімчистку двох диванів
28.08.2020
Чудово!

Замовляв хімчистку двох диванів, килиму та прибирання квартири після ремонту. Все викнонано дуже якісно та професійно. Також приємно здивувала знижка на послуги. Буду обов’язково звертатись ще.

Відмінна хімчистка!
28.08.2020
Чудово!

Відмінна хімчистка! Замовляли почистити диван і крісла. Приїхав майстер і зробив все на ура. Я задоволена. Професійна робота, та й ціни дуже приємні, а не кусаються)) Рекомендую!

Залишаю свій відгук в знак подяки.
28.08.2020
Чудово!
Залишаю свій відгук в знак подяки. Спасибі хлопцям, за якісно виконану роботу
Дуже класно відчистили диван!
28.08.2020
Чудово!

Дуже класно відчистили диван! Був бруднющий, а після чистки став як новенький. Працівник компанії дуже ввічливий, приїхав вчасно, почистив все оперативно і дуже якісно, хімії не шкодував, можливо тому такий хороший результат. Я задоволена …

Влітку вирішили зробити ремонт в квартирі
28.08.2020
Чудово!

Влітку вирішили зробити ремонт в квартирі, меблі та килими як могли вкрили, але врятувати зовсім не вдалося. Ось і довелося шукати фірму з чищення килимів, пил якщо потрапить (тим більше будівельна) то її дуже складно будинку вичистити. Майстри «Магнус» вичистили наш килим, так що ми здивувалися – він сяяв як новий. Тепер вирішили два рази в рік обов’язково здавати Вам килими для чищення, тим більше що у нас буде поповнення в сім’ї і чистота потрібна як ніколи

Ми віддавали в чистку
28.08.2020
Чудово!

Ми віддавали в чистку великий вовняний килим і залишилися дуже задоволені. Килим приїхав чистенький, вся бахрома на місці, колір килима навіть трохи “помолодшав”. Тепер будемо звертатися тільки сюди. Окреме спасибі співробітникам, які забирали і привозили килим: дуже приємні в спілкуванні люди))

Ми віддавали свій килим вам на чистку
28.08.2020
Чудово!

Ми віддавали свій килим вам на чистку,Килим приїхав чистенький, , колір килима навіть трохи “помолодшав”. Тепер будемо звертатися тільки сюди. Окреме спасибі співробітникам, які забирали і привозили килим: дуже приємні в спілкуванні люди))

Здавала в хімчистку килими,
28.08.2020
Чудово!

Здавала в хімчистку килими, почистили гарно, за два дні привезли назад. Ще чистять меблі . Рекомендую.

Сподобалось. Замовляла миття
28.08.2020
Чудово!

Сподобалось. Замовляла миття бруківки. Виконали швидко та якісно.

Чистили нам плитку
28.08.2020
Чудово!

Чистили нам плитку . Плитка шершава і мити важко, бо все забивається в пори. Все відчистили .Рекомендую.

Замовляли майстра
28.08.2020
Чудово!

Замовляли майстра, для чистки плитки в наш салон, ми не очікували такого результату плитка стала як нова .Рекомендую.

Дуже класно відчистили
28.08.2020
Чудово!

Дуже класно відчистили !  Маркізи були бруднющі , а після чистки стали  як новенькій. Працівник компанії хімії не шкодував, можливо тому такий хороший результат. Я задоволена….

Чому

обирають саме нас

image description
Страхування відповідальності
Наші клінери не крадуть і не ламають, але ми все одно готові відшкодовувати збиток
image description
Фіксована ціна
Вартість збирання залежить від кількості кімнат, а не від площі квартири
image description
Оплата готівкою або картою
Ви самі вибираєте, як вам зручніше платити – банківською картою або готівкою
image description
Замовлення послуги у зручний для Вас час
Виконаєм Ваше завдання вже наступного дня
Швидке

замовлення